Activity for December 1

Activity for October 24

Activity for July 17

Activity for March 19

Activity for February 26

Activity for January 22

Activity for January 30

Activity for July 15

Activity for October 29

Activity for September 24

franz's Profile

Member since August 31, 2007

  • Name

    franz dibbler

  • Location:

    United States of America

Favorite Files

  1. 7-Zip (32-bit)
  2. AIMP
  3. Apple iTunes for Windows
  4. Autoruns
  5. AxCrypt
  6. CCEnhancer
  7. CCleaner for Windows
  8. ImgBurn
  9. IrfanView
  10. POP Peeper
  11. Revo Uninstaller
  12. Screamer Radio
  13. Spybot - Search & Destroy
  14. SpywareBlaster

Recent Posts

  1. Review - Linux Mint

    17.1 (Dec 1, 2014)

    I've been using mint 17 since the release candidate on virtual box. It runs very well but I just wanted to add that all the wobbly window effects using compiz won't work properly on a virtualbox installation (from Mint forums). I tried it anyway and lost the ability to close and move windows. Mate is good enough for me.

  2. Review - GlassWire

    1.0.28 Beta (Oct 24, 2014)

    Liked the earlier beta but this one cause my win7-64b system to bluescreen. Uninstall fixed.

  3. Review - VirtualBox

    4.3.14-95030 (Jul 17, 2014)

    Ugh... 4.14 has some sort of issue on win7. Look on the virtualbox forums about deleting a registry key to get it work. I ended up reverting back to 4.12. Otherwise this is great free software.

  4. Review - Malwarebytes' Anti-Malware (Beta)

    1.75.0.1100 Beta (Mar 19, 2013)

    This beta version scans within archives. It didn't seem to run slower than the release version. Top notch software, the Pro version has real-time support which I don't use.

  5. Review - Microsoft Internet Explorer v10 for Windows 7 (64-bit)

    10.0.92 (Feb 26, 2013)

    Failed to install properly on a bootcamped Mac and a desktop HP using an installer. Both machines were completely up-to-date. IE10 would not run. Uninstalled the update and then later tried to install via microsoft update. Same thing on both machines. Uninstalled the update back to IE9. I use other browsers anyway.